onsdag 2 april 2008

Linus+Kira= Sant!

I måndags var det då äntligen dags... jag och Roger packade in hundarna i bilen och åkte till spekeröd. När vi kom fram vart vi väl mottagna av Linus matte & husse,Linda & Robert, som var jättetrevliga och som dessutom lät oss övernatta i deras gäststuga,ett stort tack för det=)

Det var lite smånervöst innan hundarna fick träffa varandra för även om Kira hade visat redan innan att hon var villig så kunde jag inte låta bli att oroa mig för att något kanske skulle gå snett,dem kanske inte ens skulle gilla varandra, men det var helt i onödan skulle det visa sig...Det gick som en dans att para Kira,hon och Linus brydde sig knappt om att hälsa på varandra det var "pang på rödbetan" om man säger så ;-)
Nu håller vi alla tummarna och hoppas på att Kira har blivit dräktig och att vi får valpar i början av juni =p

På tisdagförmiddagen efter ännu en lyckad parning var det dags att vända kosan hemmåt men denna gång passade vi på att ta det lugnt och titta på lite sevärdheter på hemvägen bl.a Bohus fästning,Husaby kyrka & Skälvums kyrka.
Roger hittade ett Viggenplan & en MIG 21 fishbed(tror att det hette så ?=O ) som vi givetvis också var tvungna att fotografera..

Inga kommentarer: