tisdag 20 maj 2008

Kiras jättemage


Nu var det ett tag sedan sista inlägget men livet har inte stått stilla här.. Kira växer så att det knakar och mår prima av att bli behandlad som den prinsessa hon är =)
På bilden ser hon ut som en vilde men hon ligger egentligen och halvsover och tittade bara upp pga blixten som störde hennes "skönhetssömn"..
Flikka har löpt för första gången.Vi är glada(och det är även alla våra grannar med hanhundar) att det äntligen är slut för den här gången,det kändes som hon skulle löpa(och vara helt omöjlig) i en evighet...Tyvärr gjorde löpet att Flikka inte kunde deltaga i de två sista tillfällena av vardagslydnadskursen som vi har gått på. Men det kommer ju fler kurser..
På dagarna har vi börjat gå ut med Diddi och hennes hund Moa och ibland hennes daghundar Kask och Lurk som är två vackra äldre bordercollie herrar. Det är kanonträning för mina hundar att få träffa större,snälla hundar som visar mina busar lite vett och etikett..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken mage, det är ju ett tag kvar oxå. Skall bli spännande att se vad som tittar ut. Jag tror på minst fyra iaf=)

Rogann sa...

Minst 4 tippar jag också på men man vet ju aldrig... kira mår prima iallafall och är pigg & rörlig trots den enorma magen =)
Det är så spännande och vi är alla så nyfikna på vad som döljer sig därinne..